GündemSiyaset

DEMİRASLAN “HALK VEKİLLERİ SEVDİ”

Ankara’da, AK Parti Balıkesir Milletvekilleriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri için halkın altın benzetmesinde bulunduğunu söyleyerek “Halkımız vekillerimiz için altın benzetmesi yapıyor. Beşi bir yerde diyorlar” dedi.

AK Parti İl Başkanı Demiraslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası yazılı bir değerlendirmede bulundu. Toplantı öncesi Balıkesir Milletvekilleriyle bir araya geldiklerini ifade Başkan Demiraslan, vekillerin Balıkesirlilerin beklentileri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Başkan Demiraslan, “Kamu yatırımlarını, verilerini ve sorunlarını çok yakından takip eden Ankara’da beş kişilik harika bir ekibe sahibiz. Halkımız vekillerimiz için altın benzetmesi yaparak beşi bir yerde diyorlar. Gerçekten de öyle Balıkesir altın dönemini yaşıyor. Vekillerimiz Balıkesir için ellerinden geleni ardına koymuyorlar. Tüm teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve vekillerimiz ile birlikte uyum içerisinde Balıkesir için hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

“MESELE SEÇİM MESELESİ DEĞİL”

. Demiraslan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu mesele çocuklarımızın geleceği meselesidir, 2023 hedeflerimiz meselesidir, 2053 ve 2071 vizyonlarımız meselesidir. AK Parti ailesinin ferdi olarak böylesine büyük bir davanın sorumluluğunu üstlendiğimizin bilinciyle hareket ediyoruz. En büyük referansımız olan hizmetlerimizi milletimizle, hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizim asli misyonumuz milletimize hizmettir. AK Parti olarak 17 yıldır bu şekilde yol yürüdük, milletimizin gönlünde bu şekilde yer edindik, Allah’ın izniyle bundan sonra da yolumuzdan dönmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu