GündemSiyaset

DEMİRASLAN ‘MUHTEŞEM LİSTE’

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, milletvekili adaylarını değerlendirirken, “Balıkesir için hemşerilerimiz için hizmet edecek muhteşem bir liste” dedi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, Partimizin 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesinin Yüksek Seçim Kurulu’na verilmesiyle birlikte Balıkesir’in 9 adayının belli olduğunu söyledi. Ak Parti’den yapılan yazılı açıklamada Demiraslan şu açıklamada bulundu.‘‘Birbirinden kıymetli 70 aday adayları içerisinden 9 kişiyi seçmenin kolay olmadığını dile getiren Demiraslan, “Aday adaylarının her birinin milletvekili olmaya ve mecliste hizmet etmeye layık isimler”

SAHAYA ÇOKTAN İNDİK
Başkan Demiraslan tarafından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin takdiri ile belirlenen adaylarımız sırasıyla Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Ömer Alan, Osman Bıldır, Zeynep Deniz ve Encan Aydoğdu’dur. Bu liste Balıkesir için hemşerilerimiz için hizmet edecek muhteşem bir liste olmuş. Ülkemize ve Balıkesir’e hayırlı olsun” dedi. Adayların hem il merkezinde hem de ilçelerde yapacağı tüm çalışmaların programlandığını belirten Demiraslan, büyük bir motivasyonla çalışmaların devam edeceğini vurguladı. “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve partililerimizin de katılımıyla gerek il merkezinde, gerek de Manyas, Gönen ve Havran ilçelerimizde sahaya çoktan inmiştik. Öğlen başlayan gezi çalışmalarımız, sahura kadar sürüyor. Aday listelerimizin açıklanması bize büyük güç kattı” diye konuştu.

“7/24 ÇALIŞACAĞIZ”
Balıkesir İl Teşkilatı olarak 24 Haziran’da sandıkları patlatana kadar dinlenmeden çalışacaklarının altını çizen Demiraslan, “Balıkesirlilerin bize duyduğu güveni yerine getirmek için, Reisimize verdiğimiz sözü tutmak için, ülkemiz ve geleceğimiz için 7/24 çalışacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu