Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DEMİRTAŞ ‘‘HİZMET NEREDE VARSA BİZ ORADA VARIZ’’

Balıkesir’in tanınmış simalarından Adnan Demirtaş, Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı. ‘‘Hizmet nerede varsa biz orada varız’’ diyen Demirtaş, Altıeylül’de üç hilalli bayrağı dalgalandıracaklarını söyledi.

Üretken belediyecilik ile hedeflerine ulaşarak çalışmalarına başlayacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Başkanı İbrahim Özdereköylü, MHP Altıeylül Belediye Başkan Adaylığı’nı açıklayan Adnan Demirtaş’a çıktığı yolda başarılar diledi. Yoğun bir katılımla sevenlerinin yalnız bırakmadığı Adnan Demirtaş, MHP Altıeylül İlçe Binası’nda yaptığı basın açıklaması ile MHP Altıeylül Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

‘‘OYLARINA DEĞİL GÖNÜLLERİNE TALİBİM’’

Azim ve kararlılıkla çalışacaklarını söyleyen Adnan Demirtaş, ‘‘2019 Yılı yerel seçimlerinde şehrimiz Altıeylül ilçesi için aday adayı olmuş bulunmaktayım. Ben Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik ilkesi göreve talibim. Hayatım boyunca hiçbir zaman sorumluluk ve görevden kaçmadığımız ve geri durmadığımız gibi, yine vatandaşa hizmet noktasında, kutsal saydığımız, yerel seçimlerde de görev bilinciyle huzurunuzdayız. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu kutsal vazifede sorumluluğumuzun farkındayız. Azim ve kararlılık içindeyiz. Önümüzde makul bir süreç, bizleri de heyecan ve umut ile bekleyen seçmenlerimiz vardır. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu süreç içerisinde öncelikle hemşehrilerimizin oylarına değil gönüllerine talibim. Ne mutlu ki bu kalabalık aynı noktada bizlere de güç veriyor. Talip olduğumuz gönül köprüsünün temelinin oldukça sağlam olduğunu gösteriyor. Bugünden itibaren azim ve kararlılık ile bir an olsun çalışmaktan geri durmayacağımıza namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Bu konuda emin olunuz Altıeylül ilçemizde yetişmiş kadrolar bizimle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi saflarında mevcuttur. Ben dava arkadaşlarıma ve beni yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime güveniyor bu dönem Altıeylül ilçesine üç hilali dikeceklerine canı gönülden inanıyorum. Helaliyle ve hakkıyla ayrım gözetmeksizin tüm hemşehrilerimize hizmet etmek için göreve talibim’’ dedi.

‘‘TABANIMIZIN TEVECCÜHÜ İLE BU YOLA ÇIKTIM’’

Partililerin ve sevenlerinin desteklerini her an hissettiğini söyleyen Demirtaş, ‘‘Sındırgı Alacaklı köyünde dünyaya geldim. 1963 doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi kendi köyümde bitirdikten sonra Ticaret Meslek Lisesi’nde okudum. Askerden geldikten sonra PTT Başmüdürlüğü yaptım. Orada da emekliliğim gelince emekli oldum. Ticaret ile uğraşmaktayım. Tabanımızın teveccühü ile bu yola girdik. ‘‘Hizmet nerede varsa biz orada varız’’ dedik. Bu niyetle yola çıktık. Niyetlerimiz güzel. İnşallah akıbeti de güzel olacağı düşüncesiyle bu yola girmiş olduk. Hep birlikte başaracağız’’ ifadelerini kullandı. İlçe binasında yapılan basın toplantısının ardından Altıeylül İlkokulu önünde toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu