Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

Derin Bir Üzüntü Yaşanmadan Bu Köprünün Yapılması Elzem!

Derin Bir Üzüntü Yaşanmadan Bu Köprünün Yapılması Elzem!

 

Susurluk’ta Esentepe’de kullanılan köprü; fabrika çalışanları, cami cemaati, üniversite öğrenci ve görevlileri ve bölgede okul ile birlikte çok sayıda öğrencinin de kullandığı bir köprü idi.

 

YAZIŞMALARDAN SONUÇ ALINAMIYOR!

Bir süre önce köprü kamyon kasasının damperini açık unutmasıyla birlikte köprü yıkıldı. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney köprü ihtiyacının giderilmesi için harekete geçti. Konuyla ilgili Karayolları Müdürlüğü ile bazı yazışmalar gerçekleştirildi. Ancak yazışmalardan bir sonuç alınamadı. Burada oluşabilecek olumsuz durum herkesi derinden üzecektir diyerek köprünün aciliyetini dile getirdi.

KONU MİLLETVEKİLLERİNE İLETİLDİ ACİL ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in yoğun çaba sarf ettiği konu üzerine Başkan Güney konuyu Milletvekillerine de iletti. Başkan Güney söz verildi ancak bekliyoruz diyerek  mahalleye yaptığı ziyaret esnasında bir gün önce trafik kazası yaşandığını ve bölgede köprünün kazalarında önüne geçen önemli bir güzergah olduğunu hatırlattı.

BAŞKAN GÜNEY “BİR GÜN ÖNCE TRAFİK KAZASI YAŞANDI”

Esentepe mahallesinde bulunan bölge halkı, üniversite ve fabrika çalışanlarımızın yoğun olarak kullandığı köprü yapılan tüm yazışmalara rağmen herhangi bir işlem görmedi. Konuyla ilgili Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Burada oluşabilecek olumsuz durum herkesi derinden üzecektir. Susurluk için birlikte hareket etmenin önemi ve değeri bu gibi konularda daha da ortaya çıkıyor. Biz elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz ve bunun için adımlarımızı attık. Milletvekillerimizi de bilgilendirdik tamam dendi ancak bekliyoruz” dedi. SEMRA AMAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu