GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Destici: Kimse bu milleti sınamaya kalkması

BBP Genel Başkanı Destici, “Kimse bu milletin sabrıyla oynamasın. Kimse bu milleti sınamaya kalkmasın. Bu millet gücünü şehitlerinden, kahraman gazilerinden alan asil Türk Milletidir.” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı üyeleriyle Mecliste düzenlediği basın toplantısında, canlarını vatan için veren şehitlerin aileleri, yakınları ve gazileri Gazi Mecliste ağırlamaktan büyük memnuniyet onur ve şeref duyduğunu söyledi. Toplantıya Kıbrıs gazileri, terör örgütü PKK ile mücadele ederken gazi olanlarla FETÖ’nün darbe girişiminde gazi olanların katıldığını belirten Destici, “Bunların hepsi bizim gazilerimizdir.” ifadesini kullandı.

Aradan geçen 45 yıla rağmen Kıbrıs gazilerinin henüz madalyalarını alamadığını vurgulayan Destici, “Madalyalar basılmış Kıbrıs’takiler almış ama Türkiye’dekiler alamamış. En kısa zamanda bu madalyanın verilmesi lazım.” diye konuştu. Aralarında uzman çavuşların temsilcilerinin de bulunduğunu anımsatan Destici, uzman çavuşların kadro meselesinin öncelikle halledilmesi gerektiğini söyledi. Destici, “Bu vatan için çarpışıyorlar, canlarını veriyorlar, şehit, gazi oluyorlar. Bu işi kadrolu olarak yapmaları analarının ak sütü gibi haklarıdır, helaldir. Polislerimiz, din görevlilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte uzmanlarımızın da emekli olduktan sonraki 3600 ek göstergeyle ilgili mağduriyetin giderilmesi lazım.” açıklamasında bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu