Gündemİlçe Haberleri

DETAYLI TEMİZLİK

Bandırma da Livatya Sahilinde yapılan temizlik sevindirdi. İş Makineleri ile yapılan temizliğin ardından Livatya sahilinde yaptığı mıntıka temizliği ile sahil boyunda kalan diğer katı atık ve benzeri malzemeler Bandırma Belediye ekipleri tarafından toplandı.

Pertev Nihal Hastanesinin Çevresinde de temizlik gerçekleşti. Hastane içinde ve çevresinde bulunan tüm molozlar ve çöpler ekipler tarafından detaylı bir çalışma ile toplandı.

ÇOCUK PARKLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Halkın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için çocuk parklarının temizliğine önem verdiklerini bildirdi. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından dezenfekte edildi. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları insana, doğaya ve çevreye herhangi bir olumsuz etkisi olmayan özel biyolojik dezenfektanlarla yıkandı. Bandırma Belediyesi tüm vatandaşları doğaya ve çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet etti.Ali Osman Ata

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu