GündemSiyaset

DEVA KARESİ BAŞKANI AYAN PARTİ FAALİYETLERİNE YÖNELİK KONUŞTU

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan üye kayıt faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek parti faaliyetlerine yönelik bir açıklamada bulundu.

 

FAALİYETLER SÜRÜYOR

 

 

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan üye kayıt faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek parti faaliyetlerine yönelik bir açıklamada bulundu. Başkan Ayan açıklamasında şunları ifade etti:

 

 

2 AYDA 120 ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

 

“Şimdiye kadar iki aylık kuruluş sürecimizde 120 ziyaret gerçekleştirdik. Gidilen her ziyarette büyük bir ilgi ile karşılaşıyoruz. İlgi ve sevgi ile motivasyonumuz daha da artıyor. Bu durumun sebepleri arasında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik buhran ile vatandaşın yeni umutlar araması sebebi var. Özellikle köy ziyaretlerinde vatandaşlarımız partimizden bir umutla bahsediyor. ”

 

 

“AMACIMIZ KARESİ’NİN HER FERDİNE DOKUNMAK ”

 

 

Deva Partisi Karesi İlçe Başkanı Ayan, köy ziyaretlerinde DEVA Partisi’nin merak edildiğini ifade ederek; “Vatandaş artık tarımdan ekonomiye, eğitimden adalete kadar  yürütülen yanlış politikaların bir an önce değişmesini istiyor. Yandaş siyaset yerine işini iyi yapan ehil insanlardan oluşan kadroların oluşturulmasını istediklerini söylüyorlar. Amacımız Karesi’nin her bir ferdine dokunmak, ve pek tabii dertlere deva olmak. Hem Karesi hem Türkiye için özellikle gençler ve çocuklar için aynı enerji ve hevesle durmaksızın çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu