GündemSiyaset

DEVA KARESİ İLÇE BAŞKANI AYAN KIZILAY HAFTASI’NI KUTLADI

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan 29 Ekim 4 Kasım tarihleri haftasında kutlanan Kızılay Haftası’na ilişkin bir mesaj paylaştı.

 

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan 29 Ekim 4 Kasım tarihleri haftasında kutlanan Kızılay Haftası’na ilişkin bir mesaj paylaştı. Başkan Onur Ayan Kızılay’ın çalışmalarını dil, din, ırk ve statü ayrımı gözetmeksizin sürdürdüğünü dile getirdiği açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Kızılay yardıma ilk koşan kurumdur”

 

“Hiçbir ayrım gözetmeksizin, savaş ve afetlerde yaralananlara, fakirlere, muhtaçlara yardım elini uzatarak insanı önemseyen ve insana en büyük değeri veren, zorda kalana yardım etmeyi görev kabul eden Kızılay, vatandaşlarımızdan aldığı güç ve destekle, gerek yurt içinde gerek yurt dışında meydana gelen her felaketin ardından tüm insanların yardımına ilk olarak koşan kuruluşumuzdur. Türkiye Kızılay Derneği’nin bayrağı beyaz zemin üzerine kırmızı aydan oluşur ve beyaz renk yaralı askerlerin gömleklerini, kırmızı ay ise kanı simgelemektedir.

 

“Her an yardıma muhtaç kişinin biz olabileceğimizi unutmamalıyız”

 

Her an felakete uğrayarak yardıma muhtaç olabileceğimizi unutulmamalı, destek ve yardımlarımızı Kızılay’a esirgemeyen Türk Milletinin paylaşımcı, yardımsever, duygusal özellikleri ile birlik beraberlik duygularının bir kere daha farkına varılarak barış içinde yaşamamızı sağlayan tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu