Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DEVA Partisi İl Başkanı Aydemir Dinçer Orkan’a “Tokat Yiyeceksin”! Dedi

DEVA Partisi İl Başkanı Aydemir Dinçer Orkan’a “Tokat Yiyeceksin”! Dedi

 

Deva Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, Kurtdere güreşlerine davet edilmedi. Kurtdereli Mehmet Pehlivan adına bu yıl 62.si düzenlenecek olan Geleneksel Kurtdereli Güreşleri, 12-13-14 Ağustos tarihlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Aydemir, Daveti her iki belediyenin de yapmasına rağmen, sadece Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ı hedef alması dikkat çekti.

 

Aydemir Herkes ‘bu eskileri’’ lanetle anacak dedi. Ancak, eskiden kendisi de AK Parti’de ilçe başkanlığı yapmış olan Aydemir, gönderdiği bültende,  “AYDEMİRDEN BOMBARDIMAN” başlığı ve Özellikle Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan hakkında…”diyerek eskiden kalan şahsi kızgınlıklarının da adeta hesabını sordu.

DİNÇER ORKAN’I HEDEF ALDI

Deva Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir yazılı bir açıklama yaptı. Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi işbirliği ile yapılan güreşler için Karesi’ye yüklendi. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a Sen yok yokken biz Kurtderedeydik! Millet tokadını yiyeceksin. Az kaldı!” dedi. Sen DEVA Partisinden ve Kemal Aydemir’den bu kadar mı korkuyorsun? Dedi.

KEMAL AYDEMİR’DEN BU KADARMI KORKUYORSUN! DİYE SORDU

KURTDERE Güreşlerine davetler Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından yapıldı. Karesi’de ise bazı muhalefet partilerine davet, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Diker tarafından yapıldı. Ancak davet edilmeyen Aydemir, şahsi problemleri olduğu iddia edilen Dinçer Orkan’ı hedef alarak bir açıklama yaptı.

SEN YOKKEN BİZ VARDIK

“Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı politikalara zaten şahit oluyoruz olmasına diyen” Aydemir, Tarihi Kurtdereli Yağlı Güreşleri Organizasyonu daveti için parti ayırt etmekte ne oluyor Sayın Dinçer Orkan? Sen DEVA Partisinden ve Kemal Aydemir’den bu kadar mı korkuyorsun?  Sen yokken biz Kurtderedeydik bunu sakın ola unutma! Sen Belediye’yi de böyle mi yönetiyorsun? Senin Belediye Yönetmekten anladığın bu mu Dinçer Orkan?’Az kaldı bekle, Sandık günü geldiğinde Karesindeki seçmenlerin ne diyeceğini çok iyi anlayacaksın. Milletin tokadını yiyeceksin. O sandık vatandaşın önüne konduğunda vatandaş bunun hesabını sana soracak’’ dedi.

ESKİLER LANETLE ANILACAK! DEDİ AMA

KENDİSİ’DE ESKİ OLDUĞUNU UNUTTU!

Ne var ki, DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, kendisinin de AK Parti’de ilçe başkanlığı yaptığı dönemi unutup, “Eskiler lanetle anılacak” dedi. Aydemir, “‘’Kıymetli Balıkesirli Hemşerilerim, çok az kaldı. Bu eziyete, bu işkenceye son vereceğiz. Hak ettiğiniz şekilde yaşamak hepinizin, hepimizin hakkı. Size bu durumu reva görenlere sandıkta en güzel cevabı vereceğinizden zerre şüphemiz yok. Yüce Allah’ın izni ile ilk seçimle birlikte memleketimizi DEVA Partisinin adil politikalarını vatandaşlarımızın yararına gerçekleştirilecek eylem planlarıyla buluşturacağız. Herkes derin bir Oh çekecek ve ‘bu eskileri’’ lanetle anacak. Damlalar deniz olsun, Memleket DEVA bulsun. Saygılarımla. Av. Kemal AYDEMİR DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı” ifadelerine yer verildi. SEMRA AMAN AKYÜREK’in HABERİ

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu