İlçe HaberleriSiyaset

Deveciler Vizyonunu Pelitköy İle Paylaştı

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, dün akşam Pelitköy Mahallesi'nde hemşehrileriyle buluştu.

Deveciler Vizyonunu Pelitköy İle Paylaştı

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, dün akşam Pelitköy Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluştu. Toplantıya CHP Meclis Üyesi Adayları da katıldı.

Başkan Deveciler, katılımcılara son 5 yılda yapılan faaliyet ve hizmetleri anlattı ve gelecek 5 yıl içinde planladığı projeleri paylaştı.

Deveciler Vizyonunu Pelitköy İle Paylaştı

Hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Başkan Deveciler, “Pelitköy Mahallesi’ndeki hemşehrilerimizin inanç ve destekleri bizim için çok değerli. Ortak akıl ile yönettiğimiz Burhaniye’mizi daha ileriye taşımak için hemşehrilerimizin önerileri ve talepleri bizler için önemli. Bu coşkulu buluşmada Pelitköy Meydanı’nı dolduran herkese teşekkür ediyorum. Burhaniye’mize hizmet etmekten dolayı büyük gurur ve mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Pelitköy Mahallesi’ndeki buluşma, coşku ve sevgi dolu bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcıları sıcak bir şekilde karşıladı.

 

 

Haber: Bülten

Gönen Turşu ve Asma Yaprağı Akşener’in Dikkatini Çekti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu