Gündemİlçe Haberleri

DEVECİLER:“İZMİR’İN KAHRAMANLARI GURURUMUZ OLDU”

Burhaniye Belediye Meclisi Kasım Ayı toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler meclis toplantısının açılış konuşmasında yaşanan İzmir depremine yönelik açıklamalarda bulundu.

Burhaniye Belediye Meclisi Kasım Ayı toplantısı gerçekleştirildi. Kasım Ayı Meclis toplantısının açılış konuşmasında İlçe Belediye Başkan Ali Kemal Deveciler “Gece gündüz enkazdan bir nefes çıkartmak için çalışan kahraman Arama Kurtarma ekiplerimiz bizlerin gururu oldu” dedi.

 

 

İZMİR HATIRLATTI

 

 

Burhaniye Belediye Meclisi Kasım ayı ilk oturumu gerçekleştirildi. Bütçe gündemiyle toplanan meclis öncesinde İzmir depreminde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Sonrasında İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte gündeme başlamadan önce meclisin açılış konuşmasını İzmir Depremine ayıran Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Türkiye’nin bir gerçeğini daha İzmir’de yaşanılan doğal afetle üzücü bir şekilde tekrar hatırladığını ifade etti.

 

 

“ELİF VE AYDA’YA UZUN ÖMÜR DİLİYORUM”

 

 

Enkaz kaldırma çalışmaları kapsamında 65 saat sonra Elif bebeğin ümitleri yeşerttiğini ve akabinde 91 saat sonra ise Ayda bebeğin yeşeren ümitlerde çiçek açtığını belirten Başkan Deveciler “Bu iki cesur ve kızımız Afet’in en zor zamanlarında bizlere umut aşıladılar. onlara da buradan uzun ve güzel bir hayat diliyorum. Allah bahtlarını açık etsin” dedi.

 

 

“MUCİZELERİN ARDINDA KAHRAMANLARIMIZ VAR”

 

 

Başkan Deveciler konuşmasının devamında “Bu mucize gibi yaşanılanların hepsinin arkasında unutmamamız gereken kahramanlarımız var. Balıkesir’imizin de içinde bulunduğu dünya çapında büyük başarılara imza atarak faydalar sağladığımız, birlik beraberlik ve seferberlik ruhunu en iyi şekilde yansıtan, tüm arama ve kurtarma ekiplerimiz bizlerin gururu oldu” dedi.

 

 

ÖNCE İZMİR SONRA GÜNDEM

 

 

Deveciler “Yaşadığımız üzücü afet sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli aileleri ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Öte yandan depremde yaralanan, bin 27 yaralımızın da en kısa sürece şifalarına kavuşacağını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bizlere bir daha böyle acılar göstermesin” diyerek konuşmasını tamamladı.
Meclis üyeleri de İzmir depremi ve etkileri konusunda görüşlerini belirttikten sonra gündem görüşmelerine geçildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu