GündemDünyadan HaberlerSiyaset

Devlet Tiyatroları Kadrosu Balıkesir’de Kalıcı Hale Getirilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret ŞAHİN, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’yle yapmış oldukları resmi temasların ardından Balıkesir’in Devlet Tiyatroları Turnelerine eklenmesini ve 11.01.2020 tarihinde turne kapsamında ilk tiyatro oyununun gösterime girmesini memnuniyetle karşıladığını belirtti.

Balıkesir Milletvekili ŞAHİN, Balıkesir’de tiyatro gibi sanatsal faaliyetlerin toplumu daha ileriye taşıyacağını, insanlarımız arasında hoş görüyü artıracağını belirterek; ‘’ ilk gösterinin Balıkesirli hemşerilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını ve önümüzdeki 18.01.2020 (Cumartesi) tarihinde de ‘’Leyla ile Mecnun’’ isimli bir oyun daha Balıkesirli hemşerilerimizin beğenisine sunulacağını belirtti.

Balıkesir’de tiyatro gibi kültürel faaliyetlerin sürekli hale getirilmesi için 14.01.2020 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Balıkesir’de Devlet Tiyatroları kadrolarının kalıcı olarak yer almasını Kültür Bakanlığı’ndan talep eden CHP’li ŞAHİN; ‘’ Bu süreçten sonra siyaset üstü bir duruşla Balıkesir’imizde Devlet Tiyatroları kadrolarının kalıcı olarak yer alması konusunda çaba göstereceğiz. Yaptığımız girişimlerimize değer veren ve bu hizmetin Balıkesirli hemşerilerimize ulaşmasını sağlayan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt’a ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Balıkesir’de kalıcı bir devlet tiyatro kadrosunun yer alması için tüm Balıkesir Milletvekili arkadaşlarımı ve yerel yöneticileri göreve davet ediyorum.’’ diyerek sözlerine son verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu