Gündem

DEVLETTEN AÇIK KAPI

Balıkesir Valiliğinde, vatandaşların diğer kamu kurumlarındaki işlem ve taleplerinin etkin ve hızlı bir biçimde alınarak takip edilmesi amacıyla oluşturulan ‘Açık Kapı Milletin Kapısı’ çalışmalarına devam ediyor.

Valilik binası girişinde bulunan ‘Açık Kapı Milletin Kapısı Balıkesir Bürosu’ hakkında bilgi veren Vali Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanlığının başlattığı projeyle devlet kurumlarının bütün kapılarının vatandaşlara hizmet için sonuna kadar açılmış olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın her türlü başvurusunu bu kapıda alacak, yetişmiş ve bu anlamda eğitim almış görevlilerimiz, çözümü ilgili kurumlara, diğer tüm birimlere ulaştıracaklar.

Ön görüşmenin sonrasında gelişmeleri, ortaya çıkacak sonuçları kendileriyle paylaşacaklar. Valiliğe bağlı her kurumun bir açık kapı sorumlusu var. Bu çalışmalar da Valiliğimiz ve proje sorumluları tarafından takip edilecek.

Vatandaşlarımızın işlerini en kısa sürede, en iyi şekilde çözümlenmesi için gereken çalışmalar yapılacak. Deneyimli, güler yüzlü ve konusunda uzman personeli ile hizmet veren Açık Kapı, en kaliteli ve en hızlı hizmet felsefesi ile halkın memnuniyetini öncelemektedir” dedi.

’16 BAŞVURU KATEGORİSİ VAR’

Açık Kapı Projesi Valilik Hizmetleri, Emniyet ve Güvenlik Hizmetleri, Yerel Yönetimler, Yardımlar ve Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Din Hizmetleri, Eğitim, Ekonomi ve Sanayi, Enerji, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Tapu ve Kadastro, Kültür ve Turizm, Orman ve Su İşleri, Sağlık, Gençlik ve Spor olmak üzere toplam 16 başvuru kategorisinden oluşuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu