GündemDünyadan HaberlerGörüntülü Haberler

DİLE MERHABADAN NE DİLERSEN

MERHABA Gazetesinin geleneksel olarak düzenlediği ‘23 Nisan’a Merhaba’ etkinliği yapıldı. AHP meydanında yapılan etkinliklerde yarışmalar düzenlendi ve kitap okuma alıştırmaları yapıldı.

BALIKESİR BAŞKANINI SEÇTİ

Merhaba Gazetesi tarafından hazırlanan etkinlikte çocuklar yarıştı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanını arıyor denilerek; 7 kişi ile yapılan yarışmada 4 turda da aynı sonuç çıkınca yarışmayı 2 kişi kazandı. Balıkesir 2 başkan sahibi oldu. Hem aileler hem de çocuklar eğlendi.

KİTAP OKUYARAK EĞLENDİLER

Gökyüzüne balon uçurtan çocuklar kendilerine yöneltilen sorulara doğru cevapları vererek ödüllerin sahibi oldu. Altın, Kalem, madalyon,100 kitap,100 kitap ayracı,50 eşofman,200 balon ve sürpriz hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte dolu dolu bir 23 Nisan coşkusu yaşandı.

KAZANAN YİNE ÇOCUKLAR

Merhaba Gazetesi olarak her yıl düzenlenen etkinlikler bu yıl palyaço gösterileri ve yarışmalarla süslendi. Çocukların katıldığı yarışmalarda kazanan Çocuklara, ‘Ne istersin diye soruldu?’ ‘Madalya’ isteyen çocuklara ve altın isteyenlere ödülleri hazırlanarak önümüzdeki günlerde verilecek. Kazanan Kaybedenin olmadığı yarışmalarda çocuklar için özel hazırlanan kitap ayraçları ve kitaplar hediye edildi. Uçan balonlar çocuklarla birlikte gökyüzüne uçurulurken, palyaçoların gösterisi merakla izlendi. Havanın sıcak olmasıyla birlikte kazanan çocukların, ‘Dondurma da isteriz’ istekleri yerine getirildi. Yarışmaya katılan 70 çocuk hediyelerini alırken 23 Nisan şarkıları ile sandalye kapmaca oyunu oynadı. MERHABA Gazetesinde özel olarak hazırlanan bilmeceleri birbirine soran çocuklar gazete okudu ve boyama yaparak etkinlikte yer aldı. Etkinliğe MERHABA Gazetesi ekibi, Köşe Yazarları, bazı siyasiler ve vatandaşlarla çocukları katıldı.

Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu