GündemSiyaset

DİLEK TUTAN PARTİLİLER YALÇIN DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi İlçe Kongresi geçtiğimiz haftasonu gerçekleşti. İki adaylı yarışın galibi mevcut Başkan Dilek Yalçın ve ekibi oldu. Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın “ Demokratik bir yarış oldu. Karesi İlçe için kadın aday olması çok güzel. Üç adaydık birisi geri çekildi ve iki kişi kaldık. Demokratik bir yarış sergilendi. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dsc 0336
“Kayıt bürolarımız Çalışıyor”

Karesi CHP İlçe Başkanı Dilek Yalçın, “Partinin sürekli içindeyiz ve bu dönem daha sokağa yönelik bir hizmet yapacağız. Parti içi örgütlenmeye dönük aktif üye katılımı sağlamak için yeni düşüncelerimiz var. Çalışma bürolarımız olacak. Bunlardan biri Kocaavşar da bir kayıt bürosu açmıştık. Karesi CHP ilçe olarak özellikle az oy aldığımız yerlerde çalışma bürolarını açarak devam edeceğiz.”dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karesi İlçe Başkanlığı’na yeniden Dilek Yalçın seçildi CHP Karesi İlçesi 3. Olağan Kongresinde Dilek Yalçın’ın başkan adaylığındaki mavi liste 223 oy alarak 2. Dönem için parti karar organından yetki aldı.

Dsc 0340
Önemli Başarılar Elde Edilecek

CHP Karesi İlçe Başkanlığı’nın üçüncü olağan genel kongresi Karesi AVM’de gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını CHP eski milletvekili ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in üstlendiği genel kurulda iki yıldır ilçe başkanlığı görevini sürdüren Dilek Yalçın ile il eski yönetim kurulu üyesi Hürmüz Avcı başkanlık için yarıştı. Kongrede CHP Milletvekili ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Ahmet Akın Millet İttifakı ile gelecek dönemde önemli başarılara imza atacaklarını belirtti. Akın, “31 Mart yerel seçimleri bize gösterdi ki Cumhuriyet Halk Partisi vatandaşların umudu oldu. Bu umudu boşa çıkarmamamız lazım. El ele, gönül gönüle birlikteliğimizi sürdürerek önümüzdeki dönemde büyük başarılara imza atalım” dedi.

Dsc 0345
Mavi ve Beyaz Listeler Yarıştı

Kongreye CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, ilçe belediye başkanları Selman Hasan Arslan (Edremit), Tolga Tosun (Bandırma) , Orhan Gaga (Balya) , Demokrat Parti İl Başkanı Işıl Gümüşyay, İyi Parti Karesi İlçe Başkanı Selim Filiz, CHP’li ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu