İlçe HaberleriGündemSiyasetTürkiye Gündemi

Dilek Yalçın’ın Aday Adaylığı Açıklamasına Büyük İlgi

CHP ‘de Karesi İlçe Başkanlığını yürüten ve Milletvekili Aday Adaylığı için istifasını veren Dilek Yalçın aday adaylığını açıkladı. Yalçın’ı açıklamasına yaklaşık 200 partili katıldı. İl Başkanlığındaki açıklamada salon doldu taştı. Yalçın’ın konuşması destek aldı ve sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesildi.

 

Chp 2

CHP İl Başkanlığında Açıklama Yaptı Yalçın, Balıkesir’i eğitim ve üretim şehri haline getirmek için aday adayı olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 5 yıldır Karesi İlçe Başkanlığı görevini yürüten Dilek Yalçın, geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adayı olabilmek için başkanlığı bıraktığını duyurmuştu. Dün CHP il binasında yaptığı toplantıda neden aday adayı olduğuna değinen Yalçın, iktidarın ötekileştirme oyunlarını dostça mücadele ile yeneceklerini söyledi.

 

Yalcin

Gençler Balıkesir’den Ayrılmasın Diye Adayım! 

Balıkesir’in eğitim ve üretim şehri olmaya layık olduğunu bildiğini ve kenti bu noktaya taşımak için mücadele edeceğini ifade eden Yalçın, “Kentimizden eğitim için ayrılıp geri dönmeyen gençlerimizin ve kentimizde yaşayan gençlerimizin gelecekten korkmadan yaşayabildiği, yaşayanlarının iş için aş için umutsuz olmadığı bir Balıkesir yaratma mücadelesi vereceğiz” dedi.

 

 

Chp 3

“Mayıs Ayı Dönüm Noktası”

14 Mayıs Genel Seçimleri’nin ülke için bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Dilek Yalçın, “Cumhuriyetimize ve değerlerine sahip çıkmak için, adaletsizliği önlemek ve ülkemizin sorunlarının çözümüne katkı yapmak için kadın ve gençlerimizle birlikte aktif çalışma ortamında korkmadan, yılmadan, omuz omuza çalışarak partimizi iktidara taşımak istiyoruz. Mayıs ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve meclis seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Bu yüzden daha çok var olmaya çalışacağız. AKP ve sarayın eline zor ile geçirilmiş durumda olan İletişim tekelini birebir iletişim ile yıkıp mahalleleri, sokakları zapt edeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

“Yarışta Bende Varım!”

Gücünü Cumhuriyet Halk Partisi’nden ve ekip arkadaşlarından aldığını dile getiren Dilek Yalçın, “İşte bu yüzdendir ki güzel ülkemizi yaşadığımız tek adam baskısından kurtarıp, geleceğe ve aydınlığa taşımak, bu büyük mücadeleye hizmet vermek için bu güzel yarışta bende varım diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, partimin devrimci iradesine ve bu iradenin en güçlü noktaları kadınlara ve gençliğe güveniyorum” dedi.

 

Söz Verdi! 

Tam bağımsız ve tam demokratik Türkiye’yi yeniden yaratmak için söz veren Dilek Yalçın, açıklamasına şöyle son verdi; “Bugüne kadar yapılmış olanları önümüze ışık olarak tutup onların aydınlattığı yoldan gideceğime, laik, halkçı, özgür, Atatürkçü, cumhuriyetin yeniden kurucusu ve bekçisi olmak için çalışacağıma söz veriyorum. Tüm partililerimizi ve demokrasi sevdalılarını ikici yüzyıl dönümünde sandık başında olmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum.” Dilek Yalçın’ın aday adaylığı açıklamasına İl Başkanı Erden Köybaşı, Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, Karesi İlçe Başkanı Mahmut Arıcan ve yaklaşık 200 partili katıldı. Yalçın’ın konuşması birçok kez alkışlarla ve sloganlarla kesilirken ilginin büyük olduğu görüldü. Konuşmanın ardından partililer Yalçın ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Mustafa Sülün

gazetemerhaba

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu