Türkiye GündemiDünyadan Haberler

DİRİLİŞ ERTUĞRUL İZLERKEN KENDİNDEN GEÇEN İNSANLAR

DİRİLİŞ ERTUĞRUL İZLERKEN KENDİNDEN GEÇEN İNSANLAR

Diriliş Ertuğrul, TRT’de her Çarşamba saat 20:00 dedi mi nefeslerimizi yaklaşık dört saat boyunca tutup izlediğimiz dizi. Dizinin başarısından bahsetmeye gerek yoktur herhalde. Şu an sokağa çıkıp yüz kişiye Türk dizilerinden en çok hangisini izliyorsunuz desek yüzde doksanı Diriliş Ertuğrul derdi büyük ihtimal. Sormasak da neredeyse birçok okulun teneffüs müziği olarak duyduğumuz ya da birçok erkeğin telefon melodisi olarak seçtiği ve taarruza geçeceğini düşünürken “Efendim aşkım” diye telefonu bütün nezaketiyle açtığına birçok defa şahit olduk.

 

Dirilis Ertugrul Izleyen Insan Zekasi 1386888 M
Abimiz Birazdan Ekrana Ateş Edecek

Bizler aklından çok duygularıyla hareket eden insanlar olduğumuzdan dizi izlerken bile sanki savaştaymış gibi hissedebiliriz. Hatta savaşırız. Bundan önce Kurtlar Vadisi dizisinde sırf Polat siyah ceket ve beyaz şal takıyor diye hava 50 derece bile olsa öyle gezen insanlar görmedik mi? Sanki biz de aynı şeyleri yapınca akşam düşmanlarımız tarafından baskına uğrayacağız da şimdiden tedbir alıyoruz gibi olmuyor işte. Akşam eşimiz “gelirken iki ekmek al” diyor mesela. Kuzu kuzu eve gidiyoruz. Ne silahlar patlıyor. Ne de adam kaçırıyoruz. Bunu dememizdeki amaç bizi kaçırsınlar ya da silahlar patlasın demek değil elbette. Sadece dizilerden ne kadar etkilendiğimizi anlatmak adına yapılmış bir mübalağa.

 

Drbpbidx4Aeb T5
Diriliş Ertuğrul’U Evde Izlerken Bile Tencere Tava Kuşanırız

Diriliş Ertuğrul, Kurtlar Vadisi’nden sonra izleyicileri en çok etkileyen dizi olma yolunda hızla ilerliyor. Eline kılıç alıp koltukta oturduğu halde Allah Allah diye ekrana bağıranı mı ararsınız, evine at sokup kılıç kuşananı mı… Evine at sokmuş adam! Peki bunu niye yapmış? Mantıklı bir cevap aramayın, çünkü bunun mantıkla falan alakası yok. Siz yapmazsınız biliyoruz ama silahla dizi izlemenin doğru olduğunu düşünmüyoruz. Dizi çok başarılı evet. Her Çarşamba biz de izlemeye çalışıyoruz. Ama ne bilelim, biz en fazla çay demler, yanında da varsa çekirdek pasta börek yeriz. Eve at sokmayız! Eve atı nasıl sokmuş gerçekten yaa!

İşte Diriliş Ertuğrul izlerken kendinden geçen insanlardan sadece bazıları…

Ae28De9D 3F99 46Af 8B42 39Ce6Cf7Dc3C
İçerisi 50 Derece Olsa Da Kalpak Giyer Öyle Izleriz

 

1449675 M
Amca Halı Gitti Halı…

 

Dirilis Ertugrul
Televizyon Tek Biz Üçümüz!

 

Hqdefault
Kazma Kürek Arık Allah Ne Verdiyse Yürüyoruz Televizyonun Üzerine…

 

27894284 597841603912887 6783398839664508928 N
Eve Ayakkabıyla Bile Giremezken Adam Atla Girmiş…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu