GündemÇocukçaEğitim

DIŞARDA OYUN GÜNÜ

Sevgili çocuklar, bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Plevne İlkokulu Papatya Sınıfının birbirinden harika öğrencileri yer alıyor. Dışarda oyun günü nedeniyle derslerini okul bahçesinde işleyen miniklerin eğlenceli maceralarını okumaya hazır mısınız?

Dört duvar içerisinde kalan sınıflarda ders çalışmak elbette zor gelebilir. Ama belli derslerde bahçede olmak ve temiz havada ders çalışmak zihni açarken, öğrencilerin dikkatlerini de toplamalarına ve konsantrasyon sağlamalarına neden oluyor. Okul bahçesinde masaları çıkarıp kalem ve defterlerini alan minikler bahçede temiz havada ders çalışmanın keyfini çıkardılar.

Berke Hamza: Ben okulumu çok seviyorum. Derslerimize çok çalışarak başarılı oluyoruz. Okul dışarda günümüz var. Okul bahçesinde masaları ve sandalyeleri çıkararak ödevlerimizi ve derslerimizi orada yapıyoruz. Bu çok eğlenceli oluyor. Ders çalışmaktan daha çok mutlu oluyoruz. Havalar güzel olduğunda keşke her dersimizi bahçede işlesek.

Elif Zehra: Okul dışarda gününde biz derslerimizi dışarda işliyoruz. Ders yaparken çok eğlenceli oluyor. Arkadaşlarımızla birlikte eğlenceli bir gün geçirmiş oluyoruz. Ben herkese bol bol ders çalışmalarını öneriyorum. Çünkü ders çalışmak çok güzel. Ders çalıştıkça başarılı oluruz. Ve ilerde istediğimiz mesleklerde çalışabiliriz.

Asya Algın: En sevdiğim ders, okul bahçemizde işlediklerimiz. Ders çalışırken, bahçede temiz hava almak çok iyi. Hem eğlenceli hem de çok zevkli geçiyor. Keşke hep derslerimizi okul bahçesinde işlesek bu beni çok mutlu ediyor.

Eren Giray: Ben okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Okul dışarda gününde çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Hem okul bahçesinde temiz hava alıyoruz hem de arkadaşlarımızla birlikte güzel zamanlarımız oluyor. Ben herkese bol bol ders çalışmasını öneririm. Hem de sevdiği ve mutlu olduğu yerde olmalılar.

Yiğit Coşkun: Okul dışarda gününde arkadaşlarım ve öğretmenimle birlikte okul bahçesinde oluyoruz. Orada ders yapıyoruz. Resimler yapıp etkinliklerimizi çözüyoruz. Bu çok güzel. Keşke her zaman derslerimizi bahçede işlesek. Teneffüs gibi oluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu