Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Doğal Şehir Sındırgı’da Turizm Noktaları Ziyaret Edildi

Doğal Şehir Sındırgı’da Turizm Noktaları Ziyaret Edildi

Doğal Şehir Sındırgı’da Turizm Noktaları Ziyaret Edildi. AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Sındırgı İlçesi’ni ziyaret etti.

HİSARALAN JEOPARK BÖLGESİ VE ULUS ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Sındırgı İlçesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Subaşı’yı İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ağırladı. Başkan Ekrem Yavaş ve Milletvekili Subaşı ilçenin iki önemli noktasında incelmelerde bulundular. Turizm faaliyetleri gündeme gelen Sındırgı’nın turizm için önemli iki noktası olan Hisaralan Jeopark Bölgesi ve Ulus Dağı’nı ziyaret eden Başkan Yavaş ve Milletvekili Subaşı bölgelerde çeşitli incelemelerde bulundular.

DOĞAL GÜZELLİKLERE DİKKAT ÇEKİLDİ

Hisaralan Jeopark Bölgesi ve Ulus Dağı’nda ilerleyen dönemde gerçekleştirilebilecek projelere yönelik istişarelerde bulunan Yavuz Subaşı ve Ekrem Yavaş Sındırgı’nın en büyük özelliğinin doğal güzellikleri olduğuna dikkat çektiler. Yöre turizmini canlandırmaya yönelik projelerin görüşüldüğü inceleme ziyaretlerinde turizme yönelik bölgede çalışmaların süreceğine işaret edildi. AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’ya Sındırgı ziyaretinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP İlçe Başkanları eşlik ettiler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu