Gündemİlçe Haberleri

Doğal Şehirde Sevimli Dostların Her Yerde Ayrıcalığı Var

Doğal Şehirde Sevimli Dostların Her Yerde Ayrıcalığı Var

Projesinde bulunan leylek yuvası ile Türkiye de tek olma özelliği taşıyan belediye hizmet binasına sahip Sındırgı’da hayvanlar hayatın her noktasında sevgi ve ayrıca saygı görüyor.

BAŞKAN YAVAŞ MAKAM ODASINI PAMUK’A AÇTI

Belediye binasının üzerinde leylek yuvası ve meydandaki güvercinlerle doğal yaşama saygısını gösteren Sındırgı Belediyesi ayrıca evcil hayvanlara da kapısını açtı. Kaybolan ve yaralı kediye Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğü ekipleri sahip çıktı. Yaralı halde bulunan kediye sahip çıkan ekipler tedavisini yapıp temizleyip belediye binasına aldı. Doğal yaşama saygısı ile bilinen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da yaralı kediye makam odasını açtı. Pamuk ismi koyulan kedi ayrıca kısa süre içerisinde belediyenin maskotu haline geldi.

 “DOĞAL ŞEHİRDE DOĞAL YAŞAMA SAYGI VAR”

Belediye binası içerisinde ve çevresinde hayvanların olması vatandaşlar nezdinde de sosyal farkındalık oluşturuyor. Belediyenin yeni maskotu haline gelen Pamuk’a Akpınar Yaşam Merkezi üreticileri kadınları da gazete kağıdından yuva ve ayrıca boncuktan tasma yaptı. Pamuğa sahip çıkan personelini tebrik eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ” Doğal Şehir de doğal yaşama saygı var. Her canlının en güzel şekilde yaşam hakkı var. Biz her canlıyı seviyoruz. Sındırgı bu konuda farklı bir ilçe. Personelimize ve ayrıca vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Leylek ten sonra yeni maskotumuz pamuk. Belediye binası ona emanet. “dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu