GündemÇocukçaEğitim

DOĞAMIZ VE DEĞERLERİMİZ

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Ali Şuuri İlkokulu 3\D sınıfı öğrencileri yer alıyor.  ‘Doğamız ve Değerlerimiz’ adlı projeyi yürüten minikler, yaptıkları eserler ile eşsiz bir sergi açtılar. Doğayı korumanın önemine dikkat çeken miniklerin, başarılı çalışmaları hakkında bilgi edinmeye hazır mısınız?

Whatsapp Image 2019 03 25 At 23.37.15

Ali Şuuri İlkokulu 3\D sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Cahide Güngör öncülüğünde ‘Doğamız ve Değerlerimiz’ projesini hayata geçirdiler. Doğaya değer verip korumak gerektiğini söyleyen minikler, okullarında birbirinden güzel eserlerini sergilediler. Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü ve Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı’nın da katıldığı sergide Okul Müdürü İsa Demir, öğrencileri tebrik etti. Doğayı ve ormanı koruyan bu konuda projeler hazırlayan miniklere kulak vermeye hazır mısınız?

Whatsapp Image 2019 03 25 At 23.33.47 1

Yağmur Yılmaz: Ben doğayı çok seviyorum. Tüm canlılar doğada birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Biz doğamıza sahip çıkar ve korursak o kadar temiz bir çevrede yaşamış oluruz. Tüm canlıların yaşama süreleri uzar. Daha kaliteli nefes alırız. Bunun için de doğamızı korumalıyız ve doğaya sahip çıkmalıyız. Arkadaşlarımla birlikte bu etkinliklerde olduğum için çok mutluyum.

Whatsapp Image 2019 03 25 At 23.33.47

Yağızhan Yılmaz: Öğretmenimiz ile birlikte çok güzel bir etkinlik yaptık. Doğamızı ve çevremizi korumak adına çalışmalar yaptık. Orman Bölge Müdürümüzü ziyaret ettik. Çok eğlenceli ve güzel bir projeydi. Yaptığımız resimler ve maketlerle birlikte bir sergi açtık. Sergi çok beğenildi. Herkesi doğaya sahip çıkmaya ve korumaya davet ediyorum.

Whatsapp Image 2019 03 25 At 23.37.18 1

Metehan Kaleli: Çok güzel bir proje oluşturduk. Öğretmenimiz ile birlikte ziyaretler yaptık. Fidan diktik. Doğamızı korumak için elimizden geleni yaptık. Ben arkadaşlarımla birlikte çok güzel zaman geçirdim. Doğaya sahip çıkmalıyız çünkü sahip çıkmazsak ilerde dünyamız çok kötü bir hal alır. Ben arkadaşlarımın da doğayı korumasını, yerlere çöp atmamasını istiyorum.

Whatsapp Image 2019 03 25 At 23.29.55

Elif Aygün: Biz çok güzel bir proje yaptık. Doğamızı neden korumamız gerektiğini fark ettik. Ağaç diktik. Yerlere çöp atmanın doğaya ne kadar zarar verdiğini öğrendik. Bence herkes doğayı korumalı. Ancak o zaman dünya daha güzel bir yer olabilir.

Whatsapp Image 2019 03 25 At 23.37.18

Eslem Selçuk: Bizim çok güzel bir doğamız var. Biz de doğamıza sahip çıkmalı ve onu korumalıyız. Tüm arkadaşlarıma çevreye karşı duyarlı olmalarını söylüyorum. Yere çöp atan birini gördüğümde onu uyarıyorum. Kağıt israfı yapmıyorum. Defterim bitene kadar her sayfasını kullanıyorum. Böylelikle doğayı koruyor ve sahip çıkıyorum. Çünkü doğamızı ne kadar korursak o kadar iyi bir dünyada yaşamış oluruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu