GündemDünyadan HaberlerÖzel Haberler

DOĞRU ALIŞVERİŞLE DOĞRU BALIĞI TUTMAK

Balık avcılığı merakı olanlar bu haberimizi dikkatle okusun. Tutmak istediğiniz balığı avlamaya çıkarken nasıl çıkmalısınız? Doğru ürünü aldığınızdan emin misiniz? Konuyla ilgili olarak balık tutmayı seven ve işinide balık av malzemeleri olarak seçen Bahadır Tüfek’e sorduk.

Balık Av Malzemeleri 5
Balık av malzemeleri ürünlerinin satışını yapan Bahadır Tüfek “ben bu işe gönül verdim” diyerek, oltaya gelen balıkların bilinçli bir alışverişle sağlanacağını söyledi.

Tutulacak balık için doğru malzeme alımının önemine dikkat çeken esnaf Tüfek, balık sektöründe malzeme çok. Örneğin tatlı suya gidilecekse turnanın yiyeceği sahte balığı alması lazım. Yada denizde Levreğin tercih ettiği balık renklerini silikonları alması gerekir. Yakalanmak istenen balıkla almak istediğimiz ürün örtüşmeli. İnternet satışlarını görmeden alındığı için faydasız buluyorum. Kamışlar 70 TL den başlıyor 2bin TL’ye kadar var. Menşeisi üzerinde vardır. En çok rağbet görenlerde meşine grupları. Havaların ısınmasıyla satışlarımızda artıyor. Balık tutmayı kendimde seviyorum sevdiğim işin içinde olmak istedim ve böylelikle bu işe başladım” dedi.Fatma Kara’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu