GündemDünyadan HaberlerSpor

DOĞRU HAMLEYİ YAPAN KAZANDI

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Satranç Minikler İl Birinciliği açılışı AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda gerçekleşen Satranç Minikler İl Birinciliğinde 1.,2.,3., ve 4. Sınıflardan 8 kategoride toplam 700 öğrenci yarıştı. Turnuvanın açılış töreni AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

CANBEY “KAZANAN MİNİKLERİMİZ OLDU”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, satranç turnuvasında masaları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Miniklerle satranç oynayan Canbey, “Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı ile birlikte, İl Milli Eğitim ve İl Gençlik Spor Müdürlüğümüzün düzenlediği “Satranç Minikler İl Birinciliği”nin açılış müsabakasını yaptık. Zorlu bir müsabakaydı ve kazanan miniklerimiz oldu” dedi.

AVCI “ZEKA DOLU HAMLELER”

Öğrencilere satrançta başarılar dileyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2018-2019 Sezonu Okullar Arası Satranç Minikler İl Birinciliği müsabakalarını yerinde izledik. Çocuklarımızın zeka dolu başarılı hamlelerinin ilerleyen yıllarda da başarıyla devam etmesi dileklerimizle… Tebrikler çocuklar” ifadelerini kullandı. Dün başlayan satranç turnuvasının bugün de devam etmesi bekleniyor. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu