Gündem

Dolandırıcılara Dikkat

Dolandırıcılara Dikkat

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi son dönemlerde artan internet dolandırıcılığı olaylarına yönelik vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

SAHTE PAYLAŞIMLARA İTİBAR ETMEYİN UYARISI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları internet üzerinden yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine yönelik uyarılarda bulundu. Konuyla ilgili paylaşım yapan Büyükşehir Belediyesi özellikle belediyenin logosu ve isminin kullanıldığı sahte çekiliş veya benzeri etkinliklere kesinlikle itibar edilmemesini vatandaşlardan isterken Belediye’nin dijital platformlar üzerinden bu tarz organizasyonlara ev sahipliği yapmayacağının altını çizdi. Büyükşehir Belediyesi konu ile ilgili uyarılarda bulunduğu paylaşımda şunları kaydetti:

 “YASAL İŞLEM İÇİN ŞİKAYET EDİN”

“Sosyal medyada Belediyemizin adı ve logosu kullanılarak yapılan reklam, çekiliş ve etkinliklerin Belediyemiz ile hiçbir alakası yoktur. Bu tarz paylaşımlara denk geldiğinizde, yasal işlem başlatabilmemiz adına ilgili kurum ve/veya kişileri bize şikayet etmenizi rica ederiz. Belediyemizle ve şehrimizle ilgili gelişme ve duyurular için yalnızca resmi hesaplarımızı takipte kalın.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu