Gündem

DSİ 25. Bölge Müdürlüğünden Anlamlı Etkinlik

DSİ 25. Bölge Müdürlüğünden Anlamlı Etkinlik

DSİ Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü Ramazan ayı münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bölge Müdürü Nazmi Koçak’ın talimatları doğrultusunda hazırlanan suyun önemini anlatan pide kağıtları fırınlara dağıttılar. Yapılan bu etkinlik hem esnaf hem de ayrıca vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandılar.

Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürlüğü Ramazan ayını fırsat bilerek su farkındalığı oluşturmak ve suyun önemini vatandaşlara anlatabilmek için Bölge Müdürü Nazmi Koçak’ın talimatları doğrultusunda bir çalışma hazırladılar. Ramazan ayında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pideler için ayrıca hazırlanan özel sloganlı kağıtlar fırınlara dağıttılar.

DSİ 25. BÖLGE MÜDÜRÜ NAZMİ KOÇAK: “SU FARKINDALIĞI GELECEK NESİLLERİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Hemen her vatandaşın Ramazan ayında uğrak yeri olacak pide fırınlarında gerçekleştirdikleri çalışmayla önemli bir farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirten DSİ Balıkesir 25. Bölge Müdürü Nazmi Koçak “Bu farkındalık hemen şimdi olmasa bile ayrıca önümüzdeki senelerde hatta gelecek nesillerimiz için çok önemli olacak. Bu pandemi sürecinde de bir kez daha anladık ki temizlik ve ayrıca tabii ki en önemli unsuru su bizler için çok kıymetli. Şehrimizde de değerli su kaynaklarına sahibiz. Bu farkındalık çalışmasını gerçekleştirerek şehrimize suyun önemini bir kez daha anlatmak ve ayrıca pekiştirmek istedik. Bu vesileyle de idrak ettiğimiz Ramazan ayının Balıkesirimize ve ayrıca tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu