Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Dsi Spor Kulubü’nde Yalçın Yıldırım Dönemi

Balıkesir’de başarılarıyla kökleşmiş kulüplerden biri olan DSİ Spor’da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Kurul sonucu Yalçın Yıldırım, kulübün yeni başkanı seçildi.

 

123 28

Balıkesir DSİ Spor’da olağanüstü genel kurul heyecanı yaşandı. Kurul sonucunda kulüp başkanlığına Yalçın Yıldırım getirilirken; Başkan Yardımcısı Faruk Muslu, Genel Kaptan Murat İlhan, Sayman Ayhan Çakır, Tesislerden Sorumlu Üye Muhammet Yaşar, Üye Coşkun Zengin, Üye Cem Filizcan olarak belirlendi.

 

İLK ZİYARET MÜDÜR YILMAZ’A

Yeni yönetim kurulu ayağının tozuyla ilk ziyaretini DSİ 25. Bölge Müdürü Abdülkadir Yılmaz’a gerçekleştirdi. Makam ziyareti gerçekleştiren yeni yönetim kurulu Müdür Yılmaz’ın desteklerini istedi. Müdür Yılmaz ise yeni yönetimin kulübe ve Balıkesir’e hayırlı olmasını dileyerek, başarı temennilerinde bulundu.

 

“ÖZGÜVEN SAHİBİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada kulübün önceliğinin çocuklar olması gerektiğinin altını çizen Müdür Abdülkadir Yılmaz, şunlara değindi; “Balıkesir’de yaşayan 7-17 yaş aralığında tüm çocuklara erişerek onların fizyolojik olarak gelişimini, sosyal bir çevre edinmelerini, özgüven sahibi, değerlerine sahip çıkabilen, soran sorgulayan, sürekli kendini yenileyen ve gelişme arzusunda olan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bir ekibin üyesi olma özelliği kazandırarak sorumluluk bilincini arttırmayı, kazanma ve kaybetmeyi ve bu yöndeki duyguları kabullenip kontrol edebilmeyi, engeller karşısında takım olarak pes etmeden mücadele edebilmeyi ve çocuklarımızla antrenman kuramına dayalı sistematik çalışmalar yaparak elde ettiğimiz verilerle çocuklarımızın kısa-orta ve uzun vadede hedefler saptanarak geleceğe yönelik bireysel ve kulüp hedeflerini şekillendirmek istiyoruz.”

Ayrıca DSİ’ye çocuklarını emanet ettikleri için ailelere teşekkür eden Müdür Yılmaz, “Bu büyük sorumluluğun bilinciyle kulübümüz çalışmalarını gerçekleştiriyor” diye konuştu.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu