GündemSpor

DSİSPOR EVİNDE GALİBİYETLE TANIŞTI

Balıkesir’in TVF 1. Ligdeki temsilcisi Balıkesir Dsispor kendi evinde ve seyircisi önünde ilk galibiyetini aldı. Mehmet Erdem Marmara Akademi Voleybol takımı ve her iki takım için de son derece kiritik olan 10. Hafta maçı 3-2 skor ile Balıkesir Dsispor’un oldu.

Karşılaşmaya son derece hırslı başlayan Dsispor, ilk seti 25-20 set skoru ile alırken bu set içinde pasör Melek Kozan Ersan’ın aldığı olumlu ve pasöre yönlendirdiği manşetler, pasör Gülen Göl ve diğer takım arkadaşlarının uyumu ile seti Balıkesir Dsispor’a getirdi. Karar setinin ilk bölümünde set 3-3 e gelse de bu sette üstünlüğü eline alan ve oyunu domine eden Balıkesir Dsispor, son seti 15-7’lik skorla alarak maçı da 3-2 kazanmış oldu. Hedef olarak 2018-2019 sezonuna TVF 1. Lig’de kalmak olarak başlayan Balıkesir Dsispor bu sezon evinde oynadığı 5. maçta ilk galibiyetini almanın sevincini yaşadı.

Kadrosunu Vestel Venüs Sultanlar Ligi takımlarından Nilufer Belediyespor’dan çifte lisanslı olarak transfer edilen Seda Menekşe ve geçen sezon Esenler Arterus kadrosunda yer alan, bu yıl sezon başında Mardin Belediyespor Forması ile sezona başlayan Elçin Çınar ile güçlendiren Balıkesir Dsispor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un TVF 1. Ligden çekilmesiyle Balıkesir’i TVF 1. ligde Bayan Voleybol branşında temsil eden tek takım olarak lige devam ediyor. Yeni transferler ile hedef yükselttikleirni belirten Balıkesir Dsispor, hedefini play-off grubunda yer almak olarak belirledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu