GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Dünya Habitat Günü 3 Ekim’de Balıkesir’de Yapılacak

Dünya Habitat Günü 3 Ekim’de Balıkesir’de Yapılacak

 

Bakan Kurum, BM Habitat İcra Direktörü Sherif ile görüştü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 3 Ekim’de Balıkesir’de yapılacak “Dünya Habitat Günü” etkinliklerini değerlendirdi.

 

Bakan Kurum, BM Habitat İcra Direktörü Sherif ile görüştü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, New York’ta Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sherif ile bir araya geldi. Yapılacak iş birliği alanlarında görüş alışverişinde bulunup niyet mektubu imzaladı. İkili ayrıca 3 Ekim’de Balıkesir’de yapılacak “Dünya Habitat Günü” etkinliklerini de ele aldı.

İşbirliği İle Yapılacaklar Görüşüldü

İkili ayrıca 3 Ekim’de Balıkesir’de yapılacak “Dünya Habitat Günü” etkinliklerini de ele alarak değerlendirdi. Kurum yaptığı açıklamada, “Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurul Görüşmeleri sırasında BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sherif ile iş birliği alanlarında yapacaklarımızı konuştuk, niyet mektubu imzaladık. 3 Ekim’de Balıkesir’de yapılacak Dünya Habitat Günü etkinliklerini ele aldık” dedi.Haber: Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu