Görüntülü HaberlerGündemSiyaset

DÜNYA LİDERİ’NE TAM DESTEK

AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği, “ Cumhurbaşkanlığına destek” kampanyasına katılmak için gelenler bankayı kilitledi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan destek için geldikleri banka önünde br basın açıklaması yaptı.İL Başkanı Demiraslan yaptığı açıklamada “24 Haziran’da inşallah umut ediyoruz ki en büyük destek Balıkesir’den gelecek. “dedi. Demiraslan gelen desteklerde gösteriyor ki halkımızla birlikte bu anı yaşıyor ve görüyoruz şuan. Aramızda Büyükşehir Belediye Başkanımız, Altıeylül ve Karesi ilçe başkanlarımız ve misafirimiz Cumhurbaşkanımızın kayınbiladeri Ali bey var. Halkımızdan insanlar var. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MEYDAN DOLDU

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan,“Bugün burada Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için toplandık. Teşkilatımızla birlikte geldik. Kampanya ya destek için para yatırıyoruz. Burada sadece teşkilatımız yok vatandaşlarımızdan da gelen destekler var. Onların teveccühü ile Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerinden dolayı mutluyuz. Meydan doldu taştı banka adeta kilitlendi.” dedi.

KAFAOĞLU “DURMAK YOK YOLA DEVAM”DİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu,” Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan için seçim hesabına para yatırmak için buradayız. Kalbimizle, paramızla tüm benliğimizle yanındayız diyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile meclis üyelerimiz, çalışma arkadaşlarımızla birlikte İl Başkanlığımızın organize ettiği bu çalışmaya destek için buradayız. Burada bir mesaj vermek istiyor ve “Durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

CANBEY “ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ”

AK Parti Milletvekili 4.sıra adayı Mustafa Canbey “Milletin adamı olarak bildiğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek kampanyamıza milletimizle birlikte Balıkesir’de toplandık. Recep Tayyip Erdoğan bu milletin gönlünde yer etmiş bir liderdir. Sadece milletin değil tüm Dünya’da bir Dünya lideri olarak bilinen bir liderdir. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyoruz. Bugün burada olmamızda bunun en canlı örneğini ben herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu