Balıkesir Merhaba Blog YazılarıDünyadan HaberlerGündemYaşam

Dünyanın En İlginç Savaş Aracı

Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı

 

Dünyanın En İlginç Savaş Aracı

Raul Lemesoff, insanlara kitabı sevdirmenin belki de hiç denenmeyen bir yolunu denemektedir. İşte Dünyanın En İlginç Savaş Aracı

Raul Lemesoff, Arjantin’in Buenos Aires kentinde yaşamaktadır. Sanatçı  adına ‘kitle eğitim silahı’ dediği bir esere imza attı.

Seyyar kitaplıklar yaratan sanatçı bu kez de tankla karşınızda. Tank, üretildiğinden beri hiç bu kadar ‘hasar’ vermemişti! Ayrıca Arabaları seyyar kitaplık haline getiren Raul Lemesoff bu sefer de Ford Falcon marka otomobili bir tanka çevirdi.

Dünyanın En İlginç Savaş Aracı

Lemesoff, 79 model Ford Falcon’a, bir taret, fonksiyonsuz bir silah ve 900 adet kitabı yerleştirebileceği boşluklar ekleyerek yepyeni bir görünüm kazandırdı. Eser, cehaletle mücadele ve bilginin yayılması gibi amaçlar güdüyor.

Lemesoff, Buenos Aires sokaklarını gezerek gencinden yaşlısına, herkese kitap dağıtıyor. Kendisinden kitap alanlardan tek talebi ise kitapları okumaya söz vermeleri.

“Görevim çok tehlikeli” diyor ve ekliyor Lemesoff; “İnsanlara güzel ve eğlenceli bir yolla saldırıyorum!”

Hedefini seçiyor. Ayrıca düzenli bir okuru var. Bununla birlikte Amerika filmlerindeki gibi çocukları tanktan şeker uzatıyor.

Dünyanın En İlginç Savaş Aracı

Weapon Of Mass Instruction! - Ibookbinding - Bookbinding Tutorials &Amp;  Resources

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu