Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey 2021 Yılı Sonunda Doğalgaza Kavuşuyor

Dursunbey 2021 Yılı Sonunda Doğalgaza Kavuşuyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nu ziyaret ederek ilçedeki doğalgaz çalışmaları için zamanı netleştirdi.

Bahçavan kısa bir süre öncesinde ilçeye doğalgaz müjdesini vermişti. Konuyla ilgili hemen araştırmalara başlayan Ramazan Bahçavan AK Parti 7. Olağan Kongresi’ne katılım için gittiği Ankara’da sürecin hızlandırılması için önemli bir görüşme yaptı. Başkan Bahçavan ayrıca Ankara’da bu kapsamda Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nu ziyaret etti.

EPDK ZAMANI NETLEŞTİRDİ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Doğalgaz Daire Başkanı Hüseyin Daşdemir ile görüşen Ramazan Bahçavan ilçede başlayacak olan doğalgaz çalışmaları hakkında Daşdemir ile istişarelerde bulundu. Daşdemir Başkan Bahçavan’ın nu girişimi üzerine AKSA Doğalgaz yetkilileri ile hemen bir görüşme ayarladı. Yapılan görüşme sonrası Bahçavan’a bilgi veren Daşdemir doğalgaz için çalışmaların 2021 yılı sonunda başlayacağını müjdeledi. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan netliğe kavuşan süreçten memnuniyet duyduğunu dile getirerek ayrıca EPDK Doğalgaz Daire Başkanı Hüseyin Daşdemir’e teşekkür etti. Bahçavan ayrıca Dursunbeyli olan Daşdemir’e memleketinden selam getirdiğini de iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu