GündemDünyadan HaberlerEkonomiGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’dan Büyük Dursunbeyliler Buluşmasında Büyük Müjde!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’dan Büyük Dursunbeyliler Buluşmasında Büyük Müjde!

 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “OSB’de 3bin dönüm daha alanımızı büyütüyoruz. 15 Eylül’de Bakanlıklarımızın taşra teşkilatı ve genel müdürlük düzeyinde uzmanlarımız gelecek. 3bin 184 dönüm daha büyütmek için çalışmamız var. “dedi.

DURSUNBEYİN ÖNÜ AÇIK

OSB’de şuan bekleyen ön talep alınmış 40 fabrika olduğunu belirten Başkan Ramazan Bahçavan, “Bir tanesi sadece 800 dönüm yer istiyor.600 bin metrekareyi kapatacak.  4bin 200 istihdamlı. Ülkemizin önünün açık olduğu gibi Dursunbeyimizinde önü açık diyorum” dedi.

MEHİR ANLAŞMASI YAPAN GENÇ KIZLARIN MEMLEKETİ

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Dursunbey’de zamanında insanların iş ve aş kaygısıyla dışarılara gittiğinin altına çizerek; Dursunbey’i insanların çok sevdiğini söyledi. Evlenen kızlarımız bile evlenirken kocaları ile Dursunbey panayırlarına gelmek için mehir anlaşmaları yapmış diyen Başkan Bahçavan, dışarıdan gelenlerin Dursunbey’in temiz havasını özledik dediklerini belirtti.

 

Dsc 0009

 

90 BİN KİŞİ DURSUNBEY DOĞUMLU

3 Eylül Kurtuluş günümüzle Büyük Dursunbeyliler buluşmasını birleştirdik diyen Başkan Ramazan Bahçavan,10 gündür derneklerimizi dolaştık. Dursunbeyliler malum çok yaygın. TÜİK rakamlarına göre şuan 90 bin Dursunbeyli var. Sadece Dursunbey’de doğmuş olanlar.35 bini merkezde 55 bini Bursa, Bandırma, Soma’da. Şuan Dursunbey’de OSB yapıldı. Keşke o zamanlarda yapılmış olsaydı da buradan gitmeseydik diyorlar.

KÜLTÜRLERİN BULUŞMASI SAĞLANDI

Başkan Bahçavan, “Bandırma Büyükşehir Belediyemizin Gençlik Merkezi var. Halk oyunları, spor yapan gençlerimiz var. Onlarda buradalar. Herkes burada. Barana kültürümüz. Balıkesir zeybeği hepsi burada. Ekonomik krizden çıkarken etkinliklerde moral olsun dedik” şeklinde konuştu.

 

Dsc 0023

 

DURSUNBEY OSB’DE BÜYÜK ATILIM

Dursunbey’de OSB ‘de altyapısı bitmiş arazilerin yatırımcıya ücretsiz verildiğini ifade eden Başkan Bahçavan OSB’de bulunan yerlerin şartlı olarak verildiğini söyledi. İstihdamı önemsediğini belirten Bahçavan firmaların bu şartları sağladığına değindi.37 Fabrikamızla bin dönüm yerde 2 bin 400 istihdamımız var diyen Başkan Bahçavan, “ Taahhüt bu yönde. Biz şuanda 3bin dönüm daha alanımızı büyütüyoruz. 15 Eylül’de Bakanlıklarımızın taşra teşkilatı ve genel müdürlük düzeyinde uzmanlarımız gelecek. 3bin 184 dönüm daha büyütmek için çalışmamız var. Şuan bekleyen ön talep alınmış 40 fabrikamız var. Bir tanesi sadece 800 dönüm yer istiyor.600 bin metrekareyi kapatacak.  4bin 200 istihdamlı. Ülkemizin önünün açık olduğu gibi Dursunbeyimizinde önü açık diyorum”dedi. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

Dsc 0034

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu