Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey Fiber Ağlarla Örülüyor

Dursunbey’i Fiber Ağlarla Örülüyorlar

Dursunbey’de devam eden doğalgaz çalışmalarının yanında fiber altyapı çalışmaları da devam ediyor. Gerçekleşen çalışmalar sonrası ayrıca ilçe merkezinin tamamı fiber alt yapıya kavuşmuş olacak.

İNTERNET ALTYAPI ÇALIŞMALARI

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz çalışmalarının başlamasının ardından, alt yapı da gerekli olan diğer hizmetler için çalışmalarda eş zamanlı olarak başladı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın girişimleri ile ilçenin internet alt yapısı mevcut internetten ayrıca dört kat daha hızlı olan fibere çevriliyor.

‘’İLÇE MERKEZİMİZİN TAMAMINDA FİBER DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI’’

Başkan Bahçavan; “İlçemizde devam eden doğalgaz kazı çalışmaları ile birlikte, hızlı internet için en gelişmiş teknoloji olan FİBER altyapı hizmeti de hemşerilerimiz ile buluşuyor. Ayrıca İlçe merkezimizin tamamının FİBER dönüşüm çalışmaları kapsamında 3000 civarındaki kullanıcıya 24, 35, 50 ve ayrıca 100 MB internet hız paketleri sunulmuş olacaklar” dedi.

BAHÇAVAN’DAN TEŞEKKÜR

Bahçavan; “Türk Telekom İl Müdürümüz Atilla Atalay ve teknik ekibi ile birlikte çalışmaları yerinde inceledik. Müdürümüzle önümüzdeki yıl sürecek olan doğalgaz çalışmaları ile eş zamanlı olarak ,Telekom altyapı çalışmalarının sürdürülmesi yönünde fikir birliğine vardık. Bu vesile ile bir kez daha Müdürümüze ve ayrıca ekibine teşekkür ediyor, FİBER internetin ulaşacağı İlçe merkezimizdeki abonelere ayrıca hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu