Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey İlçesinde Kar Yağışı Etkili Oluyor

Dursunbey İlçesinde Kar Yağışı Etkili Oluyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan: “Kırsal mahallelerimize giden yollarda da yol açma çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Şu an kapalı köy yolu bulunmamaktadır”

KENT BEYAZA BÜRÜNDÜ

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinde kent merkezinde etkili olan kar yağışı ile birlikte kent beyaza büründü.  Sürücüler ve işe gitmek isteyen vatandaşlar zorluk çekerken, İl Özel İdaresi, karayolları ve belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını kent genelinde sürdürdü.

HAZIRLIKLAR  YAPILDI

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, kar yağışıyla ilgili tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi. Bahçavan, etkili olan yağışla ilgili ekiplerin kar küreme çalışmalarına başladığını belirterek, “Vatandaşlarımızın kaldırımlarda ve yollarda rahat hareket edebilmeleri için çalışmalarımız devam edecektir. Kırsal mahallelerimize giden yollarda da yol açma çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.  Şu an kapalı köy yolu bulunmamaktadır. Ekiplerimizde yoğun kar yağışı olan bölgeler de kar küreme çalışmalarını yapmaktadır. Yola çıkacak sürücülerin araçlarına zincir takarak yola çıkmalarına dikkat etmelidir.” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu