Gündemİlçe HaberleriSpor

Dursunbey Okullar Bölgesine Yeni Spor Salonu

Dursunbey Okullar Bölgesine Yeni Spor Salonu

Dursunbey Okullar Bölgesine Yeni Spor Salonu. Dursunbey Belediye Başkanı ilçenin okullar bölgesine yapılacak yatırım kararı için oldukça memnun olduğunu belirterek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Bahçavan Açıklamada Bulundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir genelinde yapılacak olan yatırımlar için protokol imzalandı. İl protokolünün katıldığı ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzalanan protokol ile olarak Dursunbey ilçesine yapılması planlanan yatırımlara yönelik Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan açıklamada bulundu.

 “İlçe gençlerine hayırlı olsun”

Protokol kapsamında 2021 yatırımları için Dursunbey adına ilçenin Bozyokuş mahallesinde yeni bir spor salonu yapılması kararına imza atıldı. Yapılan protokol törenine katılan Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan ilçenin okullar bölgesine yapılacak yatırım kararı için oldukça memnun olduğunu belirtti. Yapılması planlanan spor salonunun şimdiden ilçe gençlerine hayırlı olmasını dilediğini ifade etti. Protokol imza törenine Dursunbey’den İlçe Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Üzeyir Sali katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu