GündemEkonomiİlçe Haberleri

Dursunbey OSB’nin İlk Yatırımcısı Çalışmalara Başladı

Dursunbey OSB’nin İlk Yatırımcısı Çalışmalara Başladı

 

Dursunbey ilçesinde kurulması uzun süredir gündemde olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için ilk yatırımcı firma fabrika yapım çalışmalarına başladı

BAŞKAN BAHÇAVAN ALANI ZİYARET ETTİ

Dursunbey ilçesinde kurulması uzun süredir gündemde olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için ilk yatırımcı firma fabrika yapım çalışmalarına başladı. Fabrika yapılması için ilk iş makinesi darbeleri OSB için tahsis edilen alana vuruldu. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir temel atılması önce hazırlıklara başlayan fabrika inşaatı ekibini ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

“DURSUNBEY’DE OSB OLMAZ DİYENLERİ DE UNUTMADIK”

Dursunbey OSB alanında incelemelerde bulunmak için bölgeye giden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ilerleyen dönemde bölgenin nasıl şekilleneceğine ilişkin istişarelerde bulundular. Başkan Bahçavan ziyaret sonrası açıklamada bulunarak, “Hayalimize ulaşmak için son virajdayız. Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde ilk yatırımı yapacak olan firmanın fabrika çalışmaları başladı. Evet artık çok az kaldı. Dursunbey’de OSB olmaz diyen kardeşlerimiz de vardı tabi unutmadık. Ama biz hayallerimizin üzerine yılmadan, bıkmadan gittik. Gelinen sonuç bir kaç hafta sonra burada temeller atılacak. Gelişmeleri hemşehrilerimiz ile önümüzdeki günlerde paylaşacağız ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu