GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Dursunbey ve Marmara Ankara’da Hizmet Avında

Dursunbey ve Marmara Ankara’da Hizmet Avında

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Ankara ve Bursa’da gerçekleştirdikleri 4 günlük temaslar kapsamında, bakanlık ve özel sektör yatırımları için adeta hizmet avına çıktılar.

Marmara Adalar ve Dursunbey İlçelerinde planlanan ve devam eden yatırımların takibi için Ankara’ya çıkarma yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Bursa’da başladıkları 4 günlük programlarını Ankara’da tamamladılar.

F3D21Dc3 5Ccd 4F0B Aa41 595417D03008

Başkan Bahçavan; ‘Görüşmelerimiz Çok Verimli Geçti’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez başta olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı, Kültür ve Turizm, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Tarım ve Orman, Çevre ve Şehircilik, Adalet ve Milli Eğitim Bakanlıklarının üst düzey yetkilileri ile görüşen Başkan Bahçavan ve Başkan Aksoy, İller Bankası, UEDAŞ, PTT gibi kurumların yetkilileri ile de bir araya geldiler. Temaslar sonrası açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “Dursunbey ve Marmara İlçelerimizde devam eden ve proje halinde olan birçok yatırımın takibi için Süleyman Aksoy Başkanımız ile birlikte önemli görüşmeler gerçekleştirdik. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile gerçekleştirdiğimiz birebir görüşmede, İlçemizde yapılacak olan Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma hizmet binaları için projelerimizi Sayın Bakanımıza sunma fırsatı buldular. Sayın Bakanımızın desteği ile ayrıca inşallah İlçemizde yeni hizmet binaları yapacaklar.

. Sayın Bakanımızın desteği ile inşallah önümüzdeki süreçte OSB’miz de Doğalgaz’a kavuşmuş olacak. İlçemizin altyapı ve ayrıca üstyapısı için daha birçok kurum ve kuruluş ile Ankara ve Bursa’da temaslarımız oldu. Çok verimli geçen bu görüşmelerin neticelerini önümüzdeki süreçte alacağız” dedi.

E9Fd5F2A 0Fcd 43C0 9D1D 461Df66A6F46

Başkan Aksoy; ‘Marmara Adalar Gelişiyor, Değişiyor’

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ise; “13 Aralık Pazartesi günü Bursa’da başladığımız programımızı Ramazan Bahçavan Başkanımız ile birlikte 16 Aralık Perşembe günü akşamı Ankara’da tamamladık. Çok verimli geçen görüşmelerimiz kapsamında Marmara Adalarımıza devam eden ve ayrıca başlayacak projeler hakkında Bakanlarımızdan, Bakan Yardımcılarımızdan ve üst düzey yöneticilerden destek istedik. Özellikle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde Hükümet Caddesi üzerinde bulunan tarihi yapının restoresi, Avşa Jandarma Komutanlığına yeni bina ve ilçemize yapacağımız bir üstyapı projesine destek sözü aldık. Bu projeler ile ilgili önümüzdeki süreçte kamuoyunu bilgilendireceğiz.

Ayrıca İlçemize TOKİ, yeni Adliye binası, Marmara Adası Yürüyüş Yolu ve Botanik Bahçesi Projesi, Doğalgaz, Recep Gülmüş Parkı’nın da yenilenmesi gibi birçok proje hakkında inşallah kısa zamanda Marmara’mıza müjdeli haberler vereceğiz. Değişen ve Gelişen Marmara için temaslarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu