Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de Afet Sonrası Planları Görüşüldü

Dursunbey’de Afet Sonrası Planları Görüşüldü

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan  “Afetlere hazır bir Dursunbey için çalışıyoruz“ dedi.

AFAD İl Müdürü Bayram Şahin ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan ilçedeki afet sonrası toplanma ve barınma alanlarına yönelik bir toplantı yaptılar.

YENİ NOKTALAR İSTİŞARE EDİLDİ

AFAD İl Müdürü Bayram Şahin ve ekibi Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette AFAD ekibi ve Başkan Bahçavan ilçedeki afet sonrası toplanma ve barınma alanlarına yönelik yeni noktaların belirlenmesi üzerine istişarelerde bulundular.

BAHÇAVAN ÖNERİLERİNİ SUNDU

Dursunbey Belediyesi bünyesinde oluşturulan Dursunbey Arama Kurtarma (DAK) ekibinin de katıldığı toplantıda olası Bayram Şahin ve Ramazan Bahçavan öncülüğünde katılımcılar afetlere yönelik hazır olma planlarını ele aldılar. Ramazan Bahçavan toplantı ile ilgili olarak afet sonrası toplanma ve barınma alanları ile ilgili olarak önerilerini sunduklarını dile getirerek “ İnşallah AFAD İl Müdürlüğümüzce önümüzdeki aylarda İlçemizde Afetlere yönelik eğitimler de yapılacak. Gayreti ile önemli çalışmalara imza atan İl Müdürümüze teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. ” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu