Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de altyapı ve üstyapı çalışmaları

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Dursunbey’e girişte yapılan çalışmaların yakın zamanda planlı olarak tamamlanacağını söyledi. Başkan Bahçavan, Ortarefüj ve aydınlatma çalışmaları ile birlikte altyapı ve üst yapı çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın geçtiğimiz yıllarda projelendirdiği ve programa aldığı eski Tavşanlı yolunda asfalt çalışmaları başladı. Uzun süredir alt yapı ve genişletme çalışmaları yapılan yol standartlara getirilirken, çift yön olarak önümüzdeki günlerde trafiğe açılacak.

 

Yollarda ve İlçe Girişinde Çalışma

 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın geçtiğimiz yıllarda projelendirdiği ve programa aldığı eski Tavşanlı yolunda asfalt çalışmaları başladı. Uzun süredir alt yapı ve genişletme çalışmaları yapılan yol standartlara getirilirken, çift yön olarak önümüzdeki günlerde trafiğe açılacak. Yolda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yolun yapımına destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve tüm çalışanlara teşekkür etti. Aydınlatma sistemi ve orta refüjlerin çimlendirileceği yolda önümüzdeki günlerde şerit çizim çalışması da gerçekleşecek.

 

Yapılan Çalışmalar Halkın Hizmetine Sunulmayı Bekliyor

 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan çalışmalarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede yaklaşık bir aydır genişletme, bordür çalışması ve yağmur suları ,sel suları ile ilgili de çalışmalar yapıldığını belirterek alltyapı ve üstyapı anlamında yol çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaklaşık YİBO okuluna kadar Su çıktı kavşağından 800 metrelik mesafede asfalt çalışması yapıldığı ve orta refüj çalışması ile aydınlatmalarında akabinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi. Başkan Bahçavan, “Sulama sistemleri ve bordürlerin boyanması ile Dursunbey’in girişi Dursunbey’e yakışır şekilde olacak” dedi.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu