Dursunbey’de Atam Sigorta Şubesi Açıldı
Dursunbey, yeni bir sigorta şubesine daha kavuştu.

Dursunbey’de Atam Sigorta Şubesi Açıldı
Dursunbey, yeni bir sigorta şubesine daha kavuştu. Atam Ailesi tarafından kurulan Tower Sigorta Balıkesir Atam Şubesi, Ferah Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmete başladı.
Şube, Hüseyin Caner Atam tarafından, eşi Leyla Atam adına açıldı. Açılış törenine Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arslan, Meclis Üyeleri Ahmet Savran ve Halil Sarıoğlu, İlçe Müftüsü Ali Öztürk, Kızılay İlçe Şube Başkanı Ramazan Filiz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Tuzcu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aydınöz, Dursunbey’in Sesi Gazetesi sahibi Ömer Faruk Uçar ile birlikte birçok esnaf ve vatandaş katıldı.
Açılış, İlçe Müftüsü Ali Öztürk’ün duasıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Atam Ailesi’ni tebrik ederek, yeni iş yerlerinin ilçe ekonomisine katkı sağlamasını ve bol kazançlar getirmesini temenni etti.
Vali Ustaoğlu, Bilim Fuarında Öğrencilerle Buluştu
Hakan Küçükakman