İlçe HaberleriSiyaset

DURSUNBEY’DE “BÜYÜK AİLE” PİKNİĞİ

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey’de hizmet veren Belediye personellerini ve AK Parti İlçe teşkilatını ikinci kez ‘Büyük Aile’ pikniğinde bir araya getirdi.

Dursunbey’de göreve geldiği günden bu yana birçok ilke imza atan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 1 Mayıs İşçi Bayramında Belediye personelleri ve AK Parti İlçe teşkilatına özel piknik programı düzenledi.
Pembeköşk mesire alanında gerçekleşen piknik etkinliğinde her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülürken, pikniğin organizasyonunu ise Belediye Sosyal İşler müdürlüğü gerçekleştirdi. Etkinlik alanında çocuklara özel şişme oyun alanları oluşturulurken, ayrıca birbirinden eğlenceli oyunlar da palyaçolar tarafından çocuklarla oynandı. Pikniğe gelen tüm ailelere çeşitli ikramlar da yapılırken, çalışanlar ve aileleri dopdolu bir gün geçirdi.

BU YIL İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Piknik hakkında konuşan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “1 Mayıs işçi bayramının tüm işçi kardeşlerime kutlu olmasını diliyorum. Bizlerde bugün ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu piknikte çalışanlarımız ile bir araya geldik. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu süreçte hem teşkilatımız, hem Belediye personelimiz yoğun bir çalışma gerçekleştirecek. Onlara da bir moral olsun dedik. Tüm katılan kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu