GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Dursunbey’de El Emeği Ürünler Sanatçılara Armağan Edildi

Dursunbey’de El Emeği Ürünler Sanatçılara Armağan Edildi

 

Dursunbey Belediyesi ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında çeşitli etkinlikler düzenledi. Bilal Sonses ve Zara konserleri ile iki gün süren etkinliklere katılım yoğun oldu. Sanatçılara kadınların el emeği ile elde ettiği ürünler hediye edildi.

 

RAP MÜZİKLERİ DURSUNBEY’DE

Saz Mesire alanında gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerde birçok gösteri grubu sahne alırken, atlı okçuluk gösterileri büyük ilgi gördü. Gündüz etkinliklerinin ardından ise akşam saatlerinde ilçenin yetenekli gençleri Aspar ve Rastro rap müzikleri ile konsere gelen on binlerce kişiye coşku yaşattı. Gecenin sonunda Bilal Sonses sahne aldı.

BÜYÜK DURSUNBEYLİLER BULUŞMASI

Etkinliklerin son gününde ise bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Büyük Dursunbeyliler Buluşması etkinliği gerçekleşti. İlçe dışında yaşayan Dursunbeylilerin oluşturduğu derneklerin stant açtığı etkinlik, gün boyu birçok programa sahne oldu. Etkinlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik Merkezi gösteri ekibi ve Dursunbey’in kültürel Mirası Barana da sahne aldı.

ÜNLÜ SANATÇI ZARA’YA EL EMEĞİ TABLO HEDİYESİ

Akşam saatlerinde ise Dursunbey’in yeteneklerinden Mustafa Örs konseri ilçe halkı ile buluştu. Etkinliğin finalinde ise ünlü sanatçı Zara sahne aldı. Adeta izdihamın yaşandığı konserde Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Zara’ya Dursunbeyli kadınların el emeği ile yaptığı tabloyu hediye etti. Etkinliklere katılan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Bahçavan, bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti.Haber: Serap Acar

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu