Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de Hummalı Çalışma

Dursunbey’de Hummalı Çalışma

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan  Dursunbey’de yaşayan vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmetlerini sürdürdüğünü söyledi. İlçede özellikle altyapı ve üstyapı konusunda yapılan gözle görülür çalışmalar dikkat çekiyor. Başkan Bahçavan, belediye ekiplerinin de her konuda ilçe halkı için seferber olduklarını açıkladı.

Yol ve Yaya Geçitlerinde Çalışma Var

Dursunbey’de Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ‘Hizmet Belediyeciliği’ anlayışıyla gece gündüz demeden aşkla çalıştıklarını söylediler. Öte yandan ilçede yaya geçitleri ile ilgilide çalışma yapıldı. Yaya geçitlerini arttırdıklarını söyleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan “İlçemiz Merkezinde bulunan yaya geçidi sayısı gün geçtikçe artıyor. Önceliğin yayada olduğu bu geçitlerde sürücülerimizi ayrıca daha dikkatli olmaya davet ediyoruz” dedi.

Yollarda Bakım ve Onarım Sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğünün  çalışmalarını sürdürdüğünü belirten. Bahçavan, “ ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında taş üstüne taş koymak için, hemşehrilerimizin memnuniyeti için çalışıyor ”ifadelerini kullandı.İlçede önceki gün kaldırım, duvar, bakım-onarım, bordür ve ayrıca tretuvar işleri gerçekleştirildi.

İlçede Koronavirüsle Mücadele Sürüyor

İlçede bulunan konteynerler, koronavirüse karşı Çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ekiplerince yıkanarak dezenfekte ediliyor. Koronavirüsle mücadelenin sürdüğü ilçede her mahallede belirli rutin denetimler uygulanıyor. Maske mesafe ve ayrıca temizliğin yanında  Ramazan ayının da yaklaşıyor olmasıyla birlikte toplu yemek, akraba ziyaretleri ve benzeri gruplaşmaların yanlış olduğu hatırlatılıyor. Konuyla ilgili Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ilçede koronavirüs vakalarının hala gündemde ve ayrıca var olduğunu belirterek vatandaşlardan duyarlılık istediğini belirtti.

Tedbirleri Aldık Önemli Olan Halkımızın da Duyarlılığı

Pandemi sürecinde Dursunbey Belediyesi olarak aktif olarak sahada yer aldıklarını ifade eden Başkan Bahçavan; “Biz de salgının Ülkemize görülmesi ile birlikte ilk olarak kurum içerisinde bir iç genelge yayınlayarak tedbirlerimizi içerimizde aldık. Daha sonra ilçemiz genelinde bir planama yaparak alacağımız önlemleri bir bir masaya yatırdık. Bu süreçte İlçemizde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ağırlık verdik, ekiplerimizi arttırdık. İlçemizin ve ayrıca halkımızın sağlığının korunması noktasında gereken tüm adımlar atıldı.”dedi.

Dursunbey’de Altyapı ve Üstyapı Çalışması Var

Dursunbey’de üstyapı ve altyapı noktasında  belirlenen programlar çerçevesinde çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili olarak ayrıca Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “ Organize Sanayi Bölgemizde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Altyapı çalışmalarını önemli oranda tamamladık” dedi. Ayrıca İlçede hizmetlerimize aralısız olarak devam ediyoruz” Kamil Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu