Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de Pandemi Tedbirlerine Uyuluyor

Dursunbey’de Pandemi Tedbirlerine Uyuluyor

 

Dursunbey İlçesi’nde zabıta ekipleri tarafından ilçe merkezindeki esnaflar ve sanayi esnaflarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Pandemi tedbirleri denetlendi

Dursunbey İlçesi’nde zabıta ekipleri tarafından ilçe merkezindeki esnaflar ve sanayi esnaflarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Kovid-19 salgını ile mücadelede alınan tedbirlerin kontrol edildiği denetimlerde zabıta ekipleri esnafların dükkan düzenlemeleri, hijyen kuralına uyum, maske kullanımı ve dükkanlardaki sosyal mesafelerin korunması konusuna ilişkin denetlemelerde bulundular.

Esnaf Başkan Bahçavan’ın da takdirini aldı

Zabıta personelleri tarafından kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik yapılan denetimlerde ilçe esnafının konuya hassasiyetle yaklaşması ve kurallara uygun davranması zabıta ekipleri tarafından tekdir topladı. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da yapılan denetimlerde Dursunbey halkının pandemiye bu kadar hassasiyetle yaklaşmasından oldukça memnun olduğunu dile getirerek, “Birlikte mücadele ederek bu salgının üstesinden geleceğiz inşallah. ” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu