Görüntülü Haberler

Dursunbey’de Vaka Artışında Büyük Patlama

Dursunbey’de Vaka Artışında Büyük Patlama

 

Dursunbey’de vaka artışında Patlama yaşanıyor. İlçe Sağlık müdürlüğü vaka artışının %300 oranında arttığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

 

Kilit Nokta Vatandaşlar

Dursunbey’de İnternette yayın yapan haberden habere haber sitesine açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih Kılıç ilçede son üç-dört günde 100’ün üstünde yeni vakaya rastlandığını ifade etti. Kılıç, “bizim alacağımız tedbirler hiçbir şeyi çözmeyecek.  Burada kilit nokta vatandaşlarımız. Vatandaşların tedbirlere uyması gerekiyor” dedi.

Yoğunluk Merkez Mahallelerde

Vakalar belli olduğunda, özellikle temaslı konusunda ne kadar hızlı gidebilirsek o kadar faydalı olacaklarını düşündüklerini belirten Kılıç, kurulan sistemle ekiplerin anlık olarak vakalara ulaştığını görebildiklerini belirterek, “Ekim ayında özellikle merkez mahallelerde vaka yoğunluğu yaşıyoruz” dedi.

Atlanan Bir Temaslı 15-20 Yeni Vakaya Dönüşebiliyor

Kılıç, “Tespit edilen yeni vakaların, işyerim kapanacak, işyeri kapanacak, arkadaşlarım 14 gün evde kalacak diye endişeler taşımadan mutlaka temaslı olduklarının tümünü söylemesi gerekiyor. Zira 1 kişi bile atlandığı zaman bu bize 15-20 yeni vaka olarak geri dönebiliyor” dedi.

Haber: Kamil Akyürek

İşte Dursunbey Haberden Habere sitesinde yayınlanan İlçe Sağlık Müdürü Fatih Kılıç’ın videosu….

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu