Türkiye GündemiGündemSiyaset

Dursunbey’e Doğalgaz Müjdesi

Dursunbey’e Doğalgaz Müjdesi

2019 yılından buyana Dursunbey için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile yapılan ziyaretler ve çalışmalar Dursunbey’e müjdeyle neticelendi.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir,“Dursunbey hanelerinde artık doğalgaz yanacaklar. Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi ihtiyacı olan olmazsa olmazına ‘Doğalgaz enerjisine’ kavuşacak.”dedi.

EMEKLER KARŞILIĞINI BULDU

Aydemir “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih DÖNMEZ Bey’in şehrimize ve çalışmalarımıza verdiği destek sayesinde, yoğun uğraşlarımız sonucu Dursunbey’imizi doğalgazına kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz. Dursunbey Belediye Başkanımız Ramazan BAHÇAVAN ve değerli vekil arkadaşlarımız ile birlikte 2019 yılında başlattığımız ziyaretlerle takipçisi olduğumuz çalışmalarımız meyvesini verdi. Emekler karşılığını buldu. İlçeye yapılan yatırımların karşılığını fazlasıyla bulacağının bilincinde son olarak 2021 yılı aralık ayındaki görüşmemizle Dursunbey’imize müjdeli haberi veriyoruz. Doğalgaz Enerjisi Dursunbey halkına, hanelerimize, Organize Sanayi bölgemize hayırlı olsun. Balıkesir’in doğal güzellik kaynağı Dursunbey’imizle ‘Doğalgaz Enerjisinin Kavuşması’ na destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih DÖNMEZ Bey’e hemşerilerim ve kendim adıma teşekkür ediyor ve şehrimizin her yanı için hizmetinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu