Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’e Duble Yol Müjdesi

Dursunbey’e Duble Yol Müjdesi

 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Dursunbey-Kepsut arasının duble yol olarak 2021 yılında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

DUBLE YOL ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

Karayolları 14. Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Yıldırım ve Kontrol Şefi Emrah Ekiz Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette 2021 yol yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyarette Balıkesir Kütahya arasındaki duble yol çalışmalarına ilişkin görüşlere yer verilirken, Dursunbey ve Kepsut İlçeleri arasında yapılması planlanan duble yol projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

“BU YIL HACIÖMERLER KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILACAK ”

Yapılan ziyaret sonrası görüşmeler kapsamında açıklamada bulunan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Dursunbey-Kepsut arasının duble yol olarak 2021 yılında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Bahçavan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Başkan Yardımcılarımızın da katıldığı ziyaretimizde yapımı devam eden Balıkesir-Kütahya Duble yolundaki çalışmaları değerlendirdiğimiz bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda 2021 yılı programını masaya yatırdık. İnşallah bu yıl içerisinde Naipler bölgesinde yapımı süren viyadük tamamlanarak ilçemiz ile Kepsut arası duble olarak trafiğe açılmış olacak. Ayrıca Hacıömerler bölgesinde bulunan Kavşak ile ilgili de istişarede bulunduk. Bu yıl içerisinde Hacıömerler kavşağı da yüklenici firma tarafından yapılarak trafiğe açılmış olacak. ” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu