Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Düşen Göktaşı Büyük Heyecan Yarattı

Düşen Göktaşı Büyük Heyecan Yarattı

Düştüğünde oldukça yüksek bir şekilde ışık ve ciddi miktarda toz bulutu oluşmasına sebep olan Göktaşı, Doğu Anadolu ve Güneydoğu bölgemizde bir çok ilde görününce heyecana sebep oldu. Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olay henüz resmi yetkililerce onaylanmadfı ancak Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan’da çok sayıda vatandaş, görüntülerle birlikte göktaşı düştüğünü belirttiler.

 

HAVA ANİDEN AYDINLANDI

Erzurum’da göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düşme anı cep telefonu görüntülerine yansıdı. Kentte akşam saatlerinde hava aniden aydınlandı. Göktaşı olduğu düşünülen cismin düşme anı kameralara yansırken insanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Düşme anından sonra ise havada ciddi miktarda toz bulutu oluştuğu görüldü.

 

Yatarrr

 

 

STAJYERİN KAMERASINA YANSIDI

 

Haberler.com’un haberine göre Bir çok ilden görünen ve göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düştüğü an, Bingöl’ün Genç ilçesinde haftalık yayın yapan bir gazetede stajyer olarak çalışan Veysel Sönmez’in cep telefonu kamerasına yansıdı. Bingöl-Genç karayolunun 8. kilometresinde araçla seyir halinde iken ve İlçeye dönerken gökyüzünde aleve benzer bir cisim gördüğü belirten Sönmez, daha sonra göktaşı olduğunu öğrendiğini ve Bingöl’e düştüğünü düşündüğü söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu