GündemEğitim

EBE VE GEBELER EĞİTİM’DE

Halk Sağlığı Müdürlüğü, Ebe ve gebelere bilgilendirme yaptı. Gebelik egzersizlerinin de uygulamalı olarak yapıldığı eğitimde Normal Doğumu Özendirmek Amacıyla Doğumun Fizyolojik Dengesi, Doğum Ağrısıyla İlaçsız Baş Etme Yöntemleri anlatıldı.

EGZERSİZ UYGULAMALI EĞİTİM

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Balıkesir’de Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Entegre Devlet Hastanesi, Kamu Hastaneleri ve Özel Hastanelerde açılan Gebe Bilgilendirme Sınıflarında çalışan hekim, ebe ve hemşirelere eğitim programı düzenledi.

TOPLUMA FAYDA

Gebe Eğitimlerinde Normal Doğumu Özendirmek Amacıyla Doğumun Fizyolojik Dengesi, Doğum Ağrısıyla İlaçsız Baş Etme Yöntemleri anlatıldı. Travaydaki Gebeye Uygulanan Masaj Teknikleri ve Solunum Egzersizleri uygulamalı olarak anlatıldı.
Eğitim Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Refik Budak programda ‘halk sağlığının önemine değindi ve eğitimlerin toplum sağlığı açısından yararlarını anlattı.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Burcu Hekim ve eğitimciler tarafından eğitim belgeleri verildi. Fatma Kara’nın haberidir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu