Gündem

ECZACILAR ŞEHİR İÇİ BELEDİYE OTOBÜSLERİNİ ÜCRETSİZ KULLANACAK

Şehir içi ulaşımda eczacılar ve eczacı teknisyenlerin belediye bünyesinde hizmet veren araçları ücretsiz olarak kullanabilmesi kararı alındı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tüm eczacı ve eczacı teknisyenlerin 1 Ocak 2021 tarihine kadar şehir içi toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanmasına karar verildiğini açıkladı. Başkan Yücel Yılmaz tarafından verilen talimat doğrultusunda Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. bünyesinde hizmet veren şehir içi ulaşım araçlarını Covid-19 sürecinde yoğun hizmet veren eczacılar ve eczacı teknisyenler belirtilen tarihe kadar ücretsiz olarak kullanabilmesi kararı alındı. Eczacı personeller kimlik kartlarını kullanarak ücretsiz ulaşım sağlayabilecekler.

 

BAŞKAN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Sağlık bakanlığının çalışmalara başlaması ile birlikte 24 saat vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet veren ve tüm zorluklara göğüs geren sağlık personellerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şehrimizin eczacıları ve eczacı teknisyenler sadece kimlik kartlarını göstererek şehir içi ulaşımda araçlarımızdan ücretsiz olarak faydalanabilirler. ” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu